4 Ocak 2018 Perşembe

Delikli Folyo (One Way Vision) Baskı

One way vision ya da halk dilinde delikli folyo baskı oldukça yaygın bir reklam aracıdır. Aslında malzeme tek taraflı görüş sağlanması ile bilinmektedir. Dijital baskı sayesinde reklam aracı olarak da kullanılmaktadır. Delikli folyo isminden de anlaşıldığı üzere delikli bir malzemedir. Deliklerin çapları malzemeye göre değişmektedir. Baskıdaki görsel kalitesi delik çaplarına göre değişmektedir. Türkiye’de bu kadar çeşitli delikli folyo bulunmamaktadır. Ancak görsel kalitesi dışarıdan bakıldı
ğında anlaşılacak kadar iyidir. Malzemenin kendi yapışkanlık özelliği ile montajı da kolaydır.

İç mekan görünümünü engellerken bir yandan reklam yapma fırsatı one way vision baskı ile mümkündür. One way vision uygulandığı yüzeyde tek taraflı bir görüş sağlamaktadır. Baskının görüldüğü kısımdan diğer taraf görülmemektedir. Ancak diğer taraftan baskı görülmez ve dış alan görülmektedir. Malzeme üzerindeki delikler, güneş ışınlarının geçmesini mümkün kılar ve iç mekanı karanlıkta bırakmaz. Delikli folyo baskıda kullanılan boyalar solvent bazlıdır. Baskı dış mekanda kaldığı için yağmur, kar, güneş ışığı gibi birçok etkenden etkilenmektedir. Solvent bazlı boyalar ile basılmış delikli folyolar dış mekanda uzun süre bozulmadan dayanabilmektedir.


Kullanım alanı oldukça geniştir. Havalimanları, kafeler, restorantlar, mağazalar, büyük cepheli cam binalar gibi bir çok mekanda kullanılmaktadır. Ayrıca taşıtların camlarında da kullanılan one way vision, taşıt içindekileri rahatsız etmeden hareketli bir reklam elde etmenizi mümkün kılmaktadır.

Daha detaylı bilgi için ; https://www.boranreklam.com/dijital-baski/one-way-vision-owv-dijital-baski/

1 yorum:

  1. 2019 yılı fiyatlarıyla 2020'de de yine en uygun fiyatlı tabelalar Kutlu Reklam 'da. Hemen sizde sitemizi ziyaret edin uygun fiyatlarla tabelanızı yaptırın. Ücretsiz Tasarım.

    YanıtlaSil