20 Aralık 2017 Çarşamba

Tyvek Kumaşı Üzerine UV Baskı


     Tyvek Kumaş Baskı, Türkiye'de yeni yaygınlaşmaya başlayan bir baskı türüdür. Dayanıklılığı ön planda olan bu ürün, ağırlık konusunda da avantajlıdır. Her türlü hava koşuluna dayanıklı olan bu ürün her mevsim rahatlıkla kullanılabilir. Tyvek kumaş baskı, ürün dayanıklılığının ve UV baskı kalitesinin birleşmesiyle dış mekanda kullanılabilen bir ürün haline gelmiştir.

     Boran Reklam, yüksek teknoloji UV baskı makineleriyle fotoğraf kalitesinde baskı yapmaktadır. Tyvek üzerine istenilen görseller yüksek kalitede basılabilmektedir. Kullanılan özel UV mürekkepleri sayesinde güneş ışığı,su veya kimyasallara karşı dayanıklıdır. Ayrıca baskıdaki renkler oldukça canlı ve çeşitlidir. Görsellerdeki bütün ince detaylar baskı sonrası Tyvek üzerinde gayet net bir şekilde görülebilmektedir. Tyvek malzemesinin dayanıklılığı ve hafifliği, UV baskı kalitesi ile birleşince ortaya dış mekanlarda kullanılabilecek mükemmel bir reklam ürünü ortaya çıkmaktadır.

   Tyvek kullanım alanı olarak genellikle duvar konstrüksiyonlarında veya tuğla yapının arkasına su yalıtım örtüsü olarak kullanılmaktadır. Bu sayede yapı dışardaki nem ve yoğunluktan etkilenmez. Ancak bir baskı altı malzemesi olarak da gayet kullanışlıdır. Tyvek, baskıda kullanılan mürekkepleri yüzeyde oldukça iyi bir şekilde tutmaktadır. Bu sayede dış mekanda reklamın uzun süre kalmasını sağlar. UV baskı, offset baskı, serigrafi baskı gibi bir çok baskı türünde başarılı sonuçlar elde edilmiştir.

Tyvek kumaş baskı, kötü hava koşullarına karşı dayanıklı olmasının yanında, %100 geri dönüşümlüdür. Yağmurda baskıda herhangi bir akma olmamaktadır. Güneş ışınlarından kaynaklı solmalar görülmemektedir. Katlanabilir ve gerekirse düzeltilebilir, dikilebilir,katlanabilir ve delinebilir. Oldukça esnektir. Art arda katlanmaya veya esnemeye dayanıklıdır.

1 yorum:

  1. Türkiyenin her noktasina hizmet verebilmekteyiz. Sektörde söz sahibi bir cok kurumsal firmanin reklam alanında en büyük destekçisiyiz. Dijital baskı ürünleri. Siyah beyaz ve renkli çıkışlar ile kitap, dergi, katalog ürünleri vb.

    YanıtlaSil