15 Şubat 2016 Pazartesi

Dijital Baskı Hizmetleri


Dijital Baskı Türkiye'de en yaygın baskı tekniği olarak kullanılmaktadır. Her köşe başında bir dijital baskı merkezine rastlamak mümkündür. Ancak bu komplike işlemi dünya standartlarına sürdürebilen kaç firma vardır?



Dijital baskı ilk basamağından son basamağına kadar dikkatlice ve profesyonel kişiler tarafından yapılması gerekmektedir. İlk adım tasarım aşaması ile başlamaktadır. Genellikle CMYK baskı profilleri yüklü makineler ile çalışıldığı için solvent bazlı makinelerde CMYK sayfa yapısında çalışılması gerekmektedir.

Tasarım yapılan çalışmaya mutlaka renk profil ataması yapılması gerekmektedir. Ayrıca baskı yapılan her malzeme için ayrı malzeme profilleri oluşturularak bu baskı işlemi gerçekleştirilmelidir.
Aksi halde basılan her farklı malzemede farklı renkler elde edilecektir.

Baskı aşaması sonrasında doğru ışık altında renk kontrolleri tamamlanarak baskı işlemi tamamlanmaktadır.


Dijital baskı hakkında kaliteli blog yazıları paylaşan Boran Reklam blogunu takip edebilirsiniz.

http://www.boranreklam.com/blog/

4 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Dijital Baskı Merkezi 30 yılı aşkın süredir dijital baskı açık hava reklamcılık sektöründe hizmet veren firmamızda VUTEK baskı makinelerimiz ile sizlere kaliteli dış mekan baskı hizmeti sunmaktayız. İç mekan baskı makinelerimiz ile Kanavas baskı, Folyo baskı, CLP Raket baskılar ile HP Latex makinesi ile baskı kalitenizi HD kalitesinde almanıza olanak sağlamaktadır. Vinil baskı, Branda baskı, Folyo baskı, Atatürk posterleri, Billboard baskı, Kumaşa dijital baskı gibi daha bir çok ürünlerde günlük 5000 metrekare baskı kapasitesi ile hizmet vermekteyiz. Sitemiz üzerinden online fiyat hesaplayın Branda baskı fiyatları listemizi görmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz. 200'den fazla dev arşiv ile Yüksek çözünürlüklü Atatürk Posterleri, Evlilik teklifi pankartlar

    YanıtlaSil
  3. Kaliteli hizmetler veren bir dijital baskı merkezi ile çalışmak çok önemlidir. Çünkü yapılan baskı ne kadar canlı olursa o kadar çok dikkat çeker ve reklam amacına ulaşmış olur. İstanbul'da bir çok dijital baskı firması bulunmaktadır, fakat önemli olan uygun dijital baskı fiyatları ile kaliteli bir hizmet alabilmektir.

    YanıtlaSil