2 Mayıs 2014 Cuma

Rulodan Ruloya UV Baskı

Rulo dan ruloya baskı konusunda dış mekan baskılarda uv baskı makinelerinin yaygınlaşma evresine girmesine kadarki bölümde solventli dijital baskı makineleri ve eco solvent dijital baskı makineleri gibi çeşitli makinelerle sınırlı bir kaliteye ulaşılabilmekteydi.
Ancak UV Baskı makinelerinin yagınlaşması ile birlikte dış mekanda da kalite oldukça üst seviyeye çıkmıştır. Çinden ithal edilen uv baskı makineleri için ise aynı şeyi söyleyemem. Her zaman olduğu gibi çin uv baskılarda da kalitesiz ve stabil olmayan baskı makineleri üretmeye devam etmektedir.
Avrupa ve Amerika gibi yüksek kaliteli UV baskı makinelerine ise yüksek bütçelerinden dolayı ülkemizde çok fazla yatırım yapılamamaktadır. Türkiye de sayılı olan bu uv baskı makinelerinin ise şuan en hassas ve kaliteli baskı yapabilen markası OCE Arizona dır.
Rulodan ruloyo baskı da 1440 dpi baskı çözünürlüğüne kadar ulaşabilen bu uv baskı makinesi fotoğraf kalitesinde çıktılar sunmaktadır. Folyo, vinil, duratrans gibi klasik reklam malzemelerinde olağan üstü sonuçlar vermektedir. Fakat delikli reklam malzemeleri olan one-way vision ve mesh gibi malzemelerde vakum istenilen seviyede sağlanamadığı için sorunlar yaratabilmektedir.
Boran Reklam bünyesinde bulunan Oce Arizona 460 XT Uv baskı makinesinin rulo özellikleri ;

Roll widthRoll width: 0.9 m to 2.2 m
Print widthPrint width: 2.19 m max
Roll diameterup to 240 mm
Core Inner diameter76.2 mm
Roll massup to 50 kg, width independent
Media winding direction (input)print side in or out


Rulodan ruloyo uv baskı hakkında daha fazla bilgi için resmi sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

http://www.boranreklam.com/uvbaski/rulodan-ruloya-uv-baski/